Mediatel - firemný online marketing

Foto na plátno vám pripomenie nádherné životné okamihy

- 10. novembra 2022
ilustrácia - web

Neviete, čo podarovať na narodeniny, meniny či Vianoce? Foto na plátno od Paullartt v Žiline je perfektným darčekom pri akejkoľvek príležitosti. Nielenže originálne skrášli interiér, ale zároveň uchová jedinečné momenty a chvíle, na ktoré si spomeniete vždy, keď sa na foto na plátno pozriete.

Precíznosť pri výrobe foto na plátne

Foto na plátno tlačíme na kvalitný materiál a pomocou kvalitnej tlačiarenskej techniky, ktorá zaistí žiarivé a sýte farby. Nezapáchajú a sú zdravotne nezávadné. Pred vyblednutím ich ochráni laminácia. Vďaka decentne ukrytému pevnému drevenému rámu bude foto na plátno nádherne vyrovnané a zároveň si ho môžete zavesiť na stenu alebo oprieť na poličku. Zakladáme si na precíznosti, a preto foto na plátno ručne šponujeme. Cieľom je perfektne rovný povrch.

foto na plátno

Foto na plátno pripomenie krásne okamihy

Foto na plátno je spomienka, ktorá obdarovanému vždy vyčarí úsmev na perách a pripomenie úžasný moment. Preto ak chcete darovať výnimočnému človeku výnimočnú pozornosť s citovou aj estetickou hodnotou, perfektným riešením je foto na plátno. Zaistí, že zvečnené chvíle neostanú zabudnuté v mobile či nepovšimnuté vo fotoalbume. Foto na plátno vyrábame v štandardných formátoch (A0, A1, A2, A3), v prípade dohody aj na mieru. Stačí nám zaslať fotografiu a uviesť požadovaný rozmer. Následne vás naši grafici budú kontaktovať ohľadom detailov a pripravia foto na plátno presne podľa vašich predstáv. Zabudli ste na oslavu a potrebujete čo najskôr zohnať darček? Zakladáme si na rýchlom  vybavení objednávok, a to nielen pri foto na plátne, ale aj ostatných grafických produktoch ako sú bannery, billboardy, reklamné predmety, polepy na auto, malo- aj veľkoformátová tlač, potlač textilu, roll-up a i. Našou špecialitou je výroba reklamy. Tešíme sa na spoluprácu.

Na starosti mám prvotné OnPage SEO techniky, technickú podporu a úpravy na weboch, LinkBuilding (tvorba spätných odkazov), reporty a interné sledovanie pozícií.

Mohlo by vás zaujímať